Gölle Község Önkormányzata  |  Cím: 7272 Gölle, Petőfi utca 2/b.

E-mail: jegyzo@golle.hu  |  E-mail: polgarmester@golle.hu  |  Tel: +36 (82) 374 016  |   Mobil: +36 (30) 219 4064

Image Alt

“Tavasz a Göllei Kácsalján”

Az 1000 fő alatti kistelepülések kulturális támogatása pályázat keretében megvalósuló programok

A rendezvényeket támogatja:

 

 

1.) Nőnap

Időpontja: 2017. március 11.

Rendezvény célja:  Nők megbecsülésének, tiszteletének erősítése.

Minden nő vágyik arra, hogy legalább az év egy napján (nőnap) érezze a nőiségét övező megbecsülést, tiszteletet, szeretetet. Vágyik egy romantikus vacsorára, egy meghitt hangulatra, zeneszóra, szórakozásra. A falusi emberek nehezebben jutnak el egy étterembe, szórakozóhelyre, vagy kevésbé engedhetik meg maguknak annak költségét.

Ebben szeretnénk a programmal segíteni úgy, hogy a feltételeket, mint a kellemes hely (művelődési ház, szépen berendezve, feldíszítve) , a meghitt hangulat (élő zene ) a szórakoztatás (műsor, melyben fellép a gyönyörű hangú, énekes , a Pécsi Művészeti Egyetem Komolyzenei tanszékének hallgatója Meggyes Csaba) biztosítjuk. Szolgáltatásként, természetesen az urak által fizetett vacsorát, italokat szolgálunk fel.

 

 

2.) Gyermekek a Kácsalján

Időpontja: 2017. május 27.

Rendezvény célja:  Vidám, programokkal tüzdelt szórakozás biztosítása a településen élő gyermekeknek.

A gyermeknap környékén egy csaknem egész napos program keretében játékos vetélkedőkkel, Kácsaljai kirándulással, ebéddel, a Kaposvári Roxinház előadásával szeretnénk kedveskedni a gyermekeknek.


3.) Családi nap

Időpontja: 2017. június 5.

Rendezvény célja: A legszebb tavaszi hónap, pünkösd környékén kicsalogatni a családokat a szabadba, egy családi programra.

A rendezvény ezen a napon programot szeretne biztosítani a családok apraja-nagyjának. Gyerekeknek, felnőtteknek együtt, hangsúlyozva a család összetartozását. Délelőtt közös főzéssel, játékos vetélkedőkkel, délután pedig a résztvevők által adott műsorral, illetve meghívott vendégként a Somogy táncegyüttessel.