Gölle Község Önkormányzata  |  Cím: 7272 Gölle, Petőfi utca 2/b.

E-mail: jegyzo@golle.hu  |  E-mail: polgarmester@golle.hu  |  Tel: +36 (82) 374 016  |   Mobil: +36 (30) 219 4064

Image Alt

Gölle

Tájékoztatás

Tisztelt Göllei és Inámpusztai Lakosok!

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az önkormányzatokat érintő központi elvonások miatt, a képviselő-testülettel egyeztetve sajnos nem tudjuk felvállalni a minden lakos számára megígért utcafronti fűnyírást. Azon egyedülálló idős, hozzátartozóval nem rendelkező személyeknek igény esetén az önkormányzat ebben is segítséget fog nyújtani!

Kérem a lakosságot, hogy amennyiben tudomással bírnak a környezetükben élő, a kialakult helyzet miatt segítségre szoruló idős, egyedülálló személyről azt jelezzék az Önkormányzatnál az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Telefonszám: +36 82 374 016 e-mail: golleszoc@kapos-net.hu.

 

Valamennyi háztartás számára kiosztásra kerültek az Önkormányzat által biztosított ingyenes védőmaszkok. Kérem Önöket, hogy saját és környezetükben élők egészségének megóvása érdekében viseljék azokat!

 

Gölle Községi Önkormányzat a lakosságot érintő intézkedéseiről mindenkit a megszokott hivatalos módon, a hirdetőtáblákra kihelyezett hirdetményekkel, szóróanyagokkal és az önkormányzat hivatalos online oldalán a https://www.golle.hu weblapon tájékoztat. Kérem az észrevételeiket és a panaszaikat a jövőben is, a már megszokott módon, kizárólag az Önkormányzat hivatalos elérhetőségein keresztül, hivatali munkaidőben jelezzék! Így tudunk segíteni!

Gölle, 2020. 04. 09.

 

Novák Márk
Gölle község polgármestere