Gölle Község Önkormányzata  |  Cím: 7272 Gölle, Petőfi utca 2/b.

E-mail: jegyzo@golle.hu  |  E-mail: polgarmester@golle.hu  |  Tel: +36 (82) 374 016  |   Mobil: +36 (30) 219 4064

Image Alt

Gölle

A kép csak illusztráció!

Felhívás a hatályos állattartási jogszabályok fokozott betartására

Tisztelt Ügyfeleink!

A kép csak illusztráció!

A kép csak illusztráció!

A Göllei Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője, mint a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet 5. § (1) bekezdés f) pontja alapján az általa közvetlenül igazgatott terület tekintetében kijelölt állatvédelmi hatóság figyelemmel a megnövekedett lakossági bejelentésekre, hivatalból történt észlelésre, továbbá a folyamatban lévő és lefolytatott állatvédelmi hatósági eljárások során tapasztaltakra ezúton felhívja a lakosság figyelmét a hatályos állattartási és állatvédelmi jogszabályok fokozott betartására és betartatására!

Figyelemmel a felhívásban korábban megjelölt okokra a Göllei Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője, mint állatvédelmi hatóság 2024. február hónap 1. napjától 2024. március 31. napjáig hatósági ellenőrzés keretében fokozottan ellenőrzi a hatályos állatvédelmi és állattartási jogszabályok, illetve a tárgykörben meghozott végrehajtható döntésben foglaltak teljesítését az illetékességi területén!

A hatósági ellenőrzések lefolytatása során elsődlegesen a hivatali észlelésekben, lakossági jelzésekben és a korábban lefolytatott állattartási és állatvédelmi ügyekben érintett állattartók kerülnek célvizsgálat alá! A megjelölt ügyfélkörön kívül eső állattartók ellenőrzés alá vonása az ebösszeírásban fellelhető és megállapítható hiányosságok és szabálytalanságokra figyelemmel történik!

Az állatvédelmi jogszabályok maradéktalan betartása és a felelős állattartás hatékony elősegítése érdekében tett segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

 

Kelt: Gölle, 2024. január hónap 17. napján

 

Dr. Hegedüs István Dániel s. k.,
Jegyző

Állattartási hirdetmény