Gölle Község Önkormányzata  |  Cím: 7272 Gölle, Petőfi utca 2/b.

E-mail: jegyzo@golle.hu  |  E-mail: polgarmester@golle.hu  |  Tel: +36 (82) 374 016  |   Mobil: +36 (30) 219 4064

Image Alt

Gölle

ÉRTESÍTÉS A 2018. ÉVI LOMTALANÍTÁS AKCIÓRÓL

Gölle Községi Önkormányzat Képviselő-testülete nevében értesítem, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is sor kerül Gölle községben LOMTALANÍTÁS AKCIÓRA.

IDŐPONTJA: 2018. JÚNIUS 21.

Felhívom a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az érvényes törvényi szabályozás értelmében csak a lakosságtól eredő lomhulladék szállítása minősül közszolgáltatásnak! Az ingatlanok elől a KHG Nonprofit Kft járműve összegyűjti a kihelyezett hulladékot. Kérem, hogy a lomokat kizárólag a fent megjelölt napon REGGEL 6 ÓRÁIG helyezze ki az ingatlanja elé a hulladéktároló edény szokásos helye mellé, a forgalmat nem akadályozva! A lomtalanítás során az ingatlanokon keletkező olyan nagyméretű, szilárd hulladékok kerülnek elszállításra, amelyek a rendszeres elszállítások alkalmával nem férnek el a rendszeresített gyűjtőedényben. Ezek pl. kidobásra szánt háztartási berendezések, feleslegessé vált bútorok, konyhai, fürdőszobai szerelvények, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök, stb.

Kérem, hogy a lomtalanítási napon NE HELYEZZEN KI: elektromos berendezéseket, vegyszereket, festékeket, savakat, lúgokat, valamint ezek kiürült göngyölegét, építési törmeléket, zöldhulladékot, kommunális és szelektív hulladékot, gumiabroncsot, illetve egyéb veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. gyógyszereket, akkumulátort, gumiköpenyt, üres olajos kannát, stb.)

 

Gölle, 2018.05.28.

Kovács Ernő
polgármester